Sponsor Reklam Borsası

8 Kasım 2014 Cumartesi

Reaksiyon 8. Bolum izle Tek Parca Tek Part izle 10-11-2014 #Reaksiyon


Reaksiyon 8. Bölüm 720P takılmadan izle Ekranların Sevilen Dizisi Reaksiyon Geçtiğimiz Hafta ki gibi Sosyal medyada Çok Rağbet Gören bir bölüm ile 08-11-2014 Yine Zamanın Durmasını Arzulatacak hayranlarına. Dizinin yayınlanmasının hemen ardından sitemizden diziyi reklamsız bir şekilde donmadan takılmadan izleyebilirsiniz.

Reaksiyon 8. Bölüm 720P hemen izle,Reaksiyon 8. Bölüm internetten izle,Reaksiyon 8. Bölüm 720P takılmadan izle Reaksiyon 8. Bölüm Tek Part takılmadan izle , Reaksiyon Son Bölüm canlı izle,Reaksiyon 8. Bölüm izle

Star tv'de yeni sezonda yayınlanan "Reaksiyon" dizisinin konusu ve oyuncuları.Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaryosunu yazmayı bırakmış ve Pana Film'deki ortaklıklarından ayrılmıştı. Yeni yapım şirketi kuran ikili yeni sezonda iddali Reaksiyon dizisi ile star tv'de. Dizide İbrahim Çelikkol,Nehir Erdoğan,Selen Soyder, Yurdaer Okur,Erdal Beşikçioğlu ve İsmail Demirci yer alıyor.İbrahim Çelikkol ordudan atılan bir bordo bereliyi canlandırırken; İsmail Demirci ise teşkilattan atılan bir özel harekatçıyı canlandıracak.Erdal Beşikçioğlu ise emekli istihbaratçı olacak.Kevork Malikyan ise başbakanlık müşteşarı olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder